0

Για την μάχη του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην Πορτογαλική «O Jogo».

Ο Δημήτρης Σαλπίγγιδης μίλησε στην Πορτογαλική «O Jogo», μιλώντας για τα συναισθήματα του μετά το τέλος της καριέρας του, για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ αλλά για τις πιθανότητες των «πρασίνων» απέναντι στην Μπράγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης:

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική καμπή της ιστορίας του. Έχει πολύ καλό προπονητή και ποιοτικό γκρουπ. Μετά από πολλά χρόνια, είναι και πάλι ένα βήμα μακριά από τη φάση των ομίλων του Champions League. Αν τα καταφέρει, θα αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας των τελευταίων δύο ετών. Το αποτέλεσμα της Μπράγκα δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά, βλέπω 50-50%. Όποιος έχει περισσότερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερο συναισθηματικό έλεγχο, θα είναι πιο χαρούμενος στο τέλος».

«Οι πορτογαλικές ομάδες στην Ευρώπη είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Πρέπει να είσαι ψυχικά προετοιμασμένη και να έχεις τον παράγοντα τύχη με το μέρος σου»

«Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο είναι όμορφη, έχω μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια στην οποία αφιερώνομαι πλήρως. Έχω έντονα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ακόμα ανυπομονώ για αυτό που κάνουν. Είχα πολύ σημαντικές στιγμές και με τις δύο ομάδες και είμαι πολύ ευγνώμων»

«Ήταν μια υπέροχη χρονιά για όλους, μια από τις πιο σημαντικές της καριέρας μου. Ήταν φανταστικό να αγωνίζομαι δίπλα σε σπουδαίους συμπαίκτες, συντρόφους ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

 

Νικολογιάννης: «Πιθανό να δούμε την 11άδα της Πορτογαλίας στη ρεβάνς με Μπράγκα – Μεγάλη η πρόκληση»

Previous article

Ζεσουάλδο Φερέιρα: Ο προπονητής που κάθισε στους πάγκους και της Μπράγκα και του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.