1

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποτελεί τον τρίτο φορ του Παναθηναϊκού για την φετινή σεζόν, αφού πέρυσι ήταν δανεικός στον Λεβαδειακό.

Στην προετοιμασία έδειξε καλά χαρακτηριστικά και πέτυχε γκολ στα περισσότερα φιλικά. Μέχρι τώρα δεν είχε παίξει σε κανέναν αγώνα και περίμενε καρτερικά την ευκαιρία για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Το κατάφερε σήμερα, μέσα σε 15 λεπτά απ’ όταν πέρασε αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με κεφαλιά. Σε νεκρό χρόνο.

Σπάει την μονοτονία

Την σεζόν 2021-22, είχε βγει χρυσό παπούτσι στην Σουηδία με τα χρώματα της Χέκεν, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 25 εμφανίσεις. Παράλληλα κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Είναι φορ περιοχής, με διαφορετικό στυλ από αυτό που ζητά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει βρει στα πρόσωπα των Ιωαννίδη και Σπόραρ. Ο Φώτης βγαίνει από την περιοχή, κρατά μπάλα, την σπάει στον άξονα και γυρίζει προς το κέντρο. Ταχυδυναμικός ανεβαίνει κάθε ημέρα. Ο Σπόραρ έχει το σουτ και ρολάρει το σώμα του πανω στις αντίπαλες άμυνες… Σπάει την μπάλα. Αντίθετα ο Γερεμέγεφ περιμένει τροφοδότηση μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Μυρίζει το γκολ…

Και όταν βρεθεί στην σωστή θέση την σωστή στιγμή, θα στείλει την μπάλα στο “πλεχτό”. Όπως ακριβώς έγινε χτες το βράδυ. Ο Μλαντένοβιτς γέμισε από τα αριστερά και η μπάλα πήγε στο κέντρο της μικρής περιοχής του Κοτάρσκι. Τέτοια μπαλιά είναι “βούτυρο στο ψωμί” για έναν επιθετικό σαν τον Αλεξάντερ. Έβαλε σωστά το κεφάλι του και σκόραρε λυτρώνοντας τον Παναθηναϊκό.

Ενδεχομένως να πρέπει να παίζει παραπάνω

Η ποικιλόμορφη και πολυπρόσωπη επίθεση του Παναθηναϊκού αποτελεί “όπλο” στα χέρια του Γιοβάνοβιτς, που πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Αφού ο Ιωαννίδης βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και ο Σπόραρ ταλαιπωρείται από τραυματισμό, η χρησιμοποίηση του Σουηδού είναι αναγκαία. Με το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει εως τα Χριστούγεννα, κανείς δεν.. “περισσεύει”. Ο Γερεμέγεφ δείχνει ότι διαθέτει το εύκολο γκολ, αναγκαίο ώστε να πάρεις αποτέλεσμα.

Χρειάζεται να του δοθούν ευκαιρίες, έστω και για να ξεκουράζει τους βασικούς. Στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση σώζει την ομάδα από άδικη ήττα. Τι θα συμβεί αν το ξανακάνει με τον Ατρόμητο ή τον Ολυμπιακό; Ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει έναν ακόμα “κανονιέρη” στην κορυφή της επίθεσης. Ξέρει την δουλειά, το έχει αποδείξει και θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Με λίγες ευκαιρίες ακόμα θα το πράξει.

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει έναν ΠΑΟ που χαίρεσαι να βλέπεις -Επικίνδυνος Λουτσέσκου»

Previous article

Μεγάλη ομάδα σε κάνει και ο τρόπος που λειτουργείς σε ανθρώπινο επίπεδο και όχι μόνο οι νίκες και οι τίτλοι

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Δεν δηλώθηκε καν στην Ευρωπαϊκή λίστα…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.