0

Η άμυνα του Παναθηναϊκού, έχει και φέτος φέρει εις πέρας την αποστολή της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 4η θέση της Ευρώπης!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League με 28 βαθμούς μετά τη συμπλήρωση 11 αγωνιστικών.

Oι «πράσινοι» παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της χώρας μας, καθώς αποδίδουν και με το παραπάνω στο επιθετικό κομμάτι έχοντας την καλύτερη επίθεση με 29 τέρματα.

Σε αυτό ωστόσο που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι… απαράλλαχτη συγκριτικά με πέρυσι είναι η άμυνα, καθώς η «πράσινη» εστία έχει παραβιαστεί μόλις έξι φορές και συγκαταλέγεται στις τέσσερις κορυφαίες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η Νις έχει δεχθεί στη Ligue 1, μόλις 4 γκολ σε 12 ματς όπως και η Σέριφ στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας σε ίδιο αριθμό αναμετρήσεων. Ακολουθεί η πρωτοπόρος της Eredivisie, Αϊντχόφεν, η οποία σε αντίστοιχα ματς έχει μόλις πέντε γκολ παθητικό!

Συγκάτοικος του Παναθηναϊκού στην 4η θέση των καλύτερων αμυνών της Ευρώπης, είναι η Ίντερ, η οποία σε 12 αγώνες έχει δεχθεί έξι γκολ!

Να σημειωθεί ότι πέντε πρωταθλήματα, έχουν δώσει λιγότερους από 10 αγώνες έως τώρα: Ισραήλ (5 ματς), Μάλτα (7), Ανδόρα (8), Γιβραλτάρ (6) και Σαν Μαρίνο (9), με αποτέλεσμα να υπάρχουν ομάδες με μικρό παθητικό τερμάτων, την στιγμή που πολλά από τα 55 πρωταθλήματα βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο της διαδρομής τους.

Ο Γιοβάνοβιτς και ο Αϊτόρ βιώνουν το «deja-vu» του 2021

Previous article

Φυλακούρης: «Ο Πούσκας με φώναζε ”Καραγκιόζη”, είμαι με τον Αλαφούζο γιατί είμαι Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.