0

«Καλώς ήρθες και πάλι στο σπίτι σου, Μπερνάρ»! Με αυτό το μήνυμα η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχθηκε την συμφωνία με τον Μπερνάρ, ο οποίος μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στην χώρα του και στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2027 και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας το καλοκαίρι, μετά την λήξη των υποχρεώσεων του με το τριφύλλι.

Ο Μπερνάρ είχε κατακτήσει με την «γκάλο» το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2013 και η απόκτηση του ήταν μία από τις κορυφαίες επιδιώξεις της διοίκησης, που είχε τάξει μία μεγάλη επιστροφή στους οπαδούς του συλλόγου.

Ο επιτελικός μέσος του Παναθηναϊκού θα βρει στην Ατλέτικο Μινέιρο, έναν άλλον γνώριμο μας, αφού στα τέλη Ιανουαρίου, η Ατλέτικο Μινέιρο απέκτησε και τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος είχε ένα σύντομο, ανεπιτυχές πέρασμα από τον Ολυμπιακό, ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

Πρώτη φετινή επιτυχία με «υπογραφή» Τερίμ

Previous article

Το πιο γλυκό πάρτι γενεθλίων για τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.