0

Μετά τον πρόεδρο της Χετάφε, Άνχελ Τόρες και ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Μπορδαλάς, μετά τη νίκη επί της Ζιρόνα αναφέρθηκε στον Μαξίμοβιτς και το μέλλον του στον… Παναθηναϊκό.

Το βράδυ του Σαββάτου (16/3) η Χετάφε πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Ζιρόνα με 1-0 για την 29η αγωνιστική της La Liga με τον Μαξίμοβιτς ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό να είναι και πάλι βασικός, να παίζει για 90 λεπτά και να βοηθάει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης σε ερωτώσεις που δέχτηκαν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου όσο και ο προπονητής της ομάδας ουσιαστικά “αποχαιρέτησαν” τον Μαξίμοβιτς παρά το γεγονός πως ακόμα μένουν αρκετές αγωνιστικές και παραδέχτηκαν και οι δύο πως ο Σέρβος διεθνής δεν συνεχίζει στην Χετάφε.

Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Άνχελ Τόρες και μετά ο τεχνικός του συλλόγου, Χοσέ Μπορδαλάς, δέχτηκε σχετική ερώτηση και σημείωσε:

“Ο πρόεδρος το σχολίασε γιατί είναι πραγματικότητα. Αν δεν το επιβεβαίωνε, ήταν κάτι που θα γινόταν γνωστό. Έχουμε τόση αγάπη για τον Μαξίμοβιτς και έχει δώσει τόσα πολλά για τη Χετάφε, που είναι λυπηρό που δεν συνεχίζει μαζί μας. Τον αγαπάμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα. Είναι αξιέπαινος, ένας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί μας, ένας παίκτης ικανός την περασμένη εβδομάδα να σπάσει το ρεκόρ για χιλιόμετρα σε μία λίγκα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει και πρέπει να γίνει σεβαστή”.

Οι σταθερές του Τερίμ στο δρόμο προς τη μεγάλη ανατροπή απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Previous article

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ντραγκόφσκι και το δείχνει

Next article

You may also like