0

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε μεγάλη αντίδραση και χάρη στους Σπόραρ, Γεντβάι και Τερίμ πήρε τη νίκη με Άρη, παρότι ο διαιτητής Στάβρεφ ήταν σε… αποστολή.

Την «σφραγίδα» των Άντραζ Σπόραρ, Τιν Γεντβάι και Φατίχ Τερίμ έχει η χθεσινή επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Άρη, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μια πολύ μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού χθες, που έχει τρεις υπογραφές. Του Σπόραρ, που έχει βάλει ένα πολύ ωραίο γκολ και έχει δώσει ξανά βαθμούς ή πρόκριση, παρότι έχει ακούσει πάρα πολλά. Η δεύτερη είναι του Γεντβάι, που έβγαλε το γκολ ισοφάρισης του Άρη πάνω στη γραμμή. Η τρίτη είναι του Φατίχ Τερίμ, που επέλεξε να παίξει με 3-5-2 στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικά, πρέπει να πούμε ότι δεν ήταν τόσο καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά εγώ μπορώ να βρω πολλές δικαιολογίες. Όπως η έλλειψη δυνάμεων των παικτών του ή το ότι το μυαλό τους χάλασε από την διαιτησία. Έβγαλε πολύ μεγάλη αντίδραση, όμως, ο Παναθηναϊκός και το πήρε το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Στάβρεφ έπαιξε 100-0 τον Άρη, με τον Μάνταλο να τον στέλνει για να κάνει τα πάντα για να μην κερδίσει το «τριφύλλι», καταγράφοντας μερικές, μόνο, εξόφθαλμες περιπτώσεις όπου ο Βορειομακεδόνας διαιτητής έκανε το άσπρο… κίτρινο.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλά ο Παναθηναϊκός, κυρίως λόγω της αναιμικής παρουσίας των Μπερνάρ-Παλάσιος, αλλά και ότι η επίθεσή του είναι αυτή που τον «τραβάει» στα φετινά playoffs.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Όταν βρίσκεται “με την πλάτη στον τοίχο” τότε είναι πιο επικίνδυνος

Previous article

Βάζει γκολ-βαθμούς και… βγάζει γούστα: Η πολύτιμη συνεισφορά του «ιδανικού αναπληρωματικού» Σπόραρ στον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.