0

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε μόνο τη δουλειά του με την Κηφισιά αλλά είδε και τον Μαντσίνι σε ματς που ήταν βασικός να ήταν ο καλύτερος

Ο Παναθηναϊκός την έκανε τη δουλειά. Αυτό που ήταν ζητούμενο για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν να μείνει στο +4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ειδικά από την στιγμή που παίζοντας στην Καισαριανή οι υπόλοιποι συν τον ΠΑΟΚ είχαν κάνει τη δική τους δουλειά.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα έπαιζε σε ένα γήπεδο που μια αγωνιστική πριν είχε κάνει γκέλα μια από τις βασικές ανταγωνίστριες ομάδες, η ΑΕΚ.

Με το πρώτο ημίχρονο στο 0-0, ε μπήκαν ορισμένες σκέψεις σε όσους έβλεπαν το παιχνίδι. Αλλά πριν αρχίσουν τα πραγματικά ζόρια, μίλησε ο πραγματικά καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι δεν ήταν MVP επειδή έβαλε το γκολ. Ήταν ο καλύτερος γιατί ήταν εκείνος που έπαιξε σε υψηλά στάνταρ αυτό το ματς.

Δικαίωσε τον Γιοβάνοβιτς για την επιλογή του να τον ξεκινήσει βασικό. Ήταν μάλιστα μόλις το 4ο σε 8 ματς στο πρωτάθλημα που είναι starter ο Αργεντίνος. Έχει και 6 στα 10 στην Ευρώπη. Σε τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα δεν έχει παίξει καν, ήταν στον πάγκο.

Ο Μαντσίνι που ήρθε στην Αθήνα με μεταγραφή αρκετών χρημάτων από τον Άρη ακόμα δεν έχει μπει στη συνείδηση του κόσμου ως ο game changer. Κάτι τα νεύρα που δείχνει να έχει μέσα στο παιχνίδι, που φαίνεται να τον αποσυντονίζουν, κάτι ορισμένες λεπτομέρειες, ακόμα του βάζουν φρένα.

Με την Κηφισιά όμως ήταν αυτός που έπρεπε να είναι.

Ο Παρράς που έπαιξε αριστερό μπακ για τον αντίπαλο πρέπει να είχε δύσκολο βράδυ, κουραστικό για τα 80 λεπτά που έμεινε μέσα ο Μαντσίνι.

Ο Παπαδημητρίου ήταν στο «TransferRoom» της Λισαβόνας – Ο στόπερ και τα τραπέζια για τους δανεισμούς!

Previous article

Τζέριαν Γκραντ, ο… εγκέφαλος και ο ισορροπιστής του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.