0

Ο Αργεντίνος επιθετικός μιλάει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αποκαλύπτει πώς επέλεξε τους «πράσινους»

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μίλησε στον ΟΠΑΠ ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα: 

«Όταν μου μίλησαν για αυτή την ευκαιρία δεν αμφέβαλα διόλου. Είχα να οργανώσω κάποια πράγματα στη χώρα μου και να έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος, προσαρμόζομαι και η ομάδα πάει πολύ καλά. Είμαι εδώ για να δώσω με τη σειρά μου ό,τι μπορώ ώστε ο Παναθηναϊκός να πάει ολοένα και ψηλότερα».

Για το πως τον επηρέασαν οι φίλαθλοι:

«Μου είχαν ήδη στείλει μηνύματα από  την περίοδο που ετοιμαζόταν η μεταγραφή μου. Αυτό για μένα ήταν ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να έρθω. Βρίσκομαι εδώ, προσαρμόζομαι γρήγορα και πιστεύω ότι με την καθημερινή προπόνηση, με την καθημερινή δουλειά θα μπορέσω να κάνω το καλύτερο ώστε να πάει ο Παναθηναϊκός ακόμα πιο ψηλά».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Βόλου, πριν από το Καραϊσκάκη:

«Πιστεύω ότι έγινε ένας πολύ καλός αγώνας. Πιέσαμε ψηλά. Βεβαίως τα δύο γρήγορα γκολ που επιτεύχθηκαν ήταν καταλυτικά. Οι επιθετικοί μας έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση, οπότε μετά από δύο ήττες, η νίκη αυτή τονώνει την αυτοπεποίθηση μας ενόψει του ντέρμπι»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 

«Έχω παίξει στην ζωή μου πολλά ντέρμπι, Μπόκα – Ρίβερ Πλέιτ, όπως επίσης και Ιντεπεντιέντε-Ρασίνγκ που είναι από τα πιο έντονα ντέρμπι στη χώρα μου. Οπότε εδώ θα μπορούσα να παραλληλίσω το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ένα αντίστοιχο του Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ. Βεβαίως είναι ντέρμπι, πρέπει να τα παίξεις όλα για όλα και να αφήσεις ακόμα και τη ζωή σου στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πρώτο του γκολ και αν αυτό έρθει στο Καραϊσκάκη: 

«Μακάρι, εννοείται ότι ο κάθε παίκτης θα ήθελε να πετύχει γκολ σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Μακάρι να έχω την ευλογία και τη δυνατότητα να μπορέσω να πετύχω γκολ και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου να νικήσει».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: 

«Πιστεύω ότι η ομάδα πάει πολύ καλά. Έχουν έρθει νέοι παίκτες. Εγώ πιστεύω σε αυτούς, πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε παίκτες ποιότητας, είναι μάχιμοι. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει μία θέση για τα Κύπελλα Ευρώπης».

Για τα όνειρά του:

«Πάντοτε ονειρευόμουν να παίξω στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να την αφήσω να χαθεί. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και έχω έρθει εδώ με θέληση να σηκώσω κύπελλα με τον Παναθηναϊκό και να οδηγήσω τον Παναθηναϊκό, που είναι μία μεγάλη ομάδα, εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

 

Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο με την συνέντευξη του Σεμπαστιάν Παλάσιος στον ΟΠΑΠ:

 

Οι τρεις τομείς που ρίχνει το βάρος ο Γιοβάνοβιτς ενόψει ντέρμπι!

Previous article

Η ώρα του Μπρινιόλι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.