0

Το πραγματικό πρόσωπο του καθενός φαίνεται εκεί που θεωρεί «απώλειες» τα αποτελέσματα όμως!

Οι πάντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο δουλειάς του Πέδρο Μαρτίνς. Έχει καθίσει τόσο καιρό στην Ελλάδα, έχει «χτίσει» μια καλή ομάδα παρότι τον αναγκάζουν να αλλάζει διαρκώς ρόστερ. Αυτή είναι η μία πλευρά του Πορτογάλου. Η άλλη αφορά επίσης τη δουλειά του. Γιατί οι αντιδράσεις και η δημόσια εικόνα ενός επαγγελματία προπονητή, δουλειά του είναι και υποχρέωσή του.

Καλές οι δηλώσεις… μεγαλοσύνης στις εύκολες νίκες. Καλή η ήρεμη εικόνα όταν έρχονται τα θετικά. Αυτό που έδειξε ο Μαρτίνς μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ήταν το πρόσωπο του… προπονητικού τσαρλατάνου. Ψάχνοντας δικαιολογίες, μια έκρηξη χωρίς λόγο κι αιτία, λες και ήθελε να ψάξει δικαιολογία μέσα στον πανικό του. Κάνει να φταίει πέρα απ’ τον ίδιο και τους παίκτες του.

Αποκορύφωμα η δήλωση πως ο διαιτητής ήταν σα να ήθελε να βοηθήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού! Τι λες ρε Πέδρο; Δικαιολογείσαι βέβαια, επειδή είσαι λίγο καιρό στην Ελλάδα. Δεν έχεις ζήσει τι θα πει βοήθεια. Ρώτα εκεί γύρω στην ΠΑΕ που βρίσκεσαι. Όποιον κι αν πετύχεις, θα ξέρει να σου πει. Να σου αναλύσει. Δε θα σε αφήσει να ξεφτιλίζεσαι τουλάχιστον.

Κάτσε να δεις βίντεο του Καλόπουλου. Να μάθεις αν δεν ξέρεις ήδη τι σημαίνει εύνοια. Τι σημαίνει βοήθεια ομάδας και συγκεκριμένων παικτών.

Αν ήταν Έλληνας διαιτητής σήμερα, ίσως είχες δει τη διαιτησία που ήθελες. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, 5-6 φάουλ έξω από την περιοχή, ίσως και 25 λεπτά καθυστερήσεις μέχρι να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός.

Αν όντως ήσουν τόσο… μεγάλος, θα μιλούσες πρώτα για τους οπαδούς της ομάδας σου.Χάρη στον πύρινο κόσμο που λες, κανείς δεν ξέρει πότε λήγει κάθε ματς στο γήπεδο του Φαλήρου. Επτά λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος, 12 στο δεύτερο. Εκεί Πέδρο όλα καλά; Ζήτα αν είσαι όντως ντόμπρος και σπαθένιος, τιμωρία της έδρας της ομάδας σου για αυτό που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε κάθε ντέρμπι. Έχεις τα άντερα; Δεν έχουμε τέτοια απαίτηση ασφαλώς και σίγουρα δεν αποτελεί ευθύνη του κόσμου η ισοπαλία όσο δική σου για το γεγονός ότι μια κλασική ευκαιρία απέναντι σε έναν εξαθλιωμένο Παναθηναϊκό από τον κορονοιό, που του έχουν βάλει γκολ όλοι φέτος. Εκτός από την ομάδα σου που έκανε 150 σέντρες καμινάδες… Αυτό ποιου ευθύνη είναι, καπετάν Πέδρο; Η εξάσκηση στον Μπρινιόλι πάντως του χάρισε τον τίτλο του MVP…

Λόγω του καιρού που βρίσκεται στην ομάδα που βρίσκεται, αναπνέει τον αέρα αυτών των αποδυτηρίων, συναναστρέφεται με αυτούς που συναναστρέφεται, μάλλον έχει… χαλάσει κι ο Μαρτίνς. Σε τέτοιο σημείο που απέδειξε με τη συμπεριφορά του πως το ταβάνι του είναι όχι ο Ολυμπιακός, αλλά ο γαύρος. Με όσα αυτό συνεπάγεται. Απίστευτο πισωγύρισμα για τον Πορτογάλο.

Διότι έδειξε τον… τσαρλατάνο Μαρτίνς. Αυτόν που αναζήτησε φθηνές και κωμικές δικαιολογίες για μια ισοπαλία.

Με 9/9 δίποντα το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άρη αλλά…

Previous article

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος – Αυτή είναι η θέση του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.