0

O Tάσος Κάκος σχολίασε τη διαιτησία και τις φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τονίζοντας πως ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς ήταν εκπληκτικός.

Τη δική του -εκ διαμέτρου αντίθετη με τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς- άποψη για τη διαιτησία στο 1αιώνιο» ντέρμπι κατέθεσε ο Τάσος Κάκος.

Στην εκπομπή Total Football που προβάλλεται στην τηλεοπτική συχνότητα του ΟΡΕΝ, ο πρώην αρχιδιαιτητής σχολίασε τις αποφάσεις στο ντέρμπι χαρακτηρίζοντας τον Σλοβένο Βίντσιτς «εκπληκτικό».

Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν υπήρξαν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, καθώς η συμπεριφορά των παικτών βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

«Ο διαιτητής ήταν εκπληκτικός. Έβγαλε άνετα το ντέρμπι. Η προσωπικότητά του ήταν αυτή που κράτησε το παιχνίδι. Δεν είχαμε αψιμαχίες, ούτε τσαμπουκάδες. Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών βοήθησε τον Σλοβένο, ο οποίος ήλεγξε απόλυτα το παιχνίδι».

Να θυμίσουμε πως ο Μαρτίνς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε αρνητικά τη διαιτησία του Βίντσιτς, επισημαίνοντας πως υπήρξαν πολλές διακοπές και ότι τέτοιες κακές διαιτησίες δεν έχουν χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος – Αυτή είναι η θέση του Παναθηναϊκού

Previous article

Ο Μπρινιόλι βάζει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.