0

Δύο πέναλτι ζήτησε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ κανένα από αυτά δεν ήταν.

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την ανάλυση των φάσεων για την αγωνιστική που πέρασε, δικαίωσε τον Σλοβένο Βίντσιτς για τις αποφάσεις του στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ειδικότερα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κανένα πέναλτι στο ντέρμπι, παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για δύο συγκεκριμένες φάσεις.

Αυτή του 42’ που ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα σε μαρκάρισμα του Πούγγουρα στον Τικίνιο και του 75’ όταν από κεφαλιά του Ελ Αραμπί η μπάλα βρίσκει το χέρι του Σάντσεθ.

«Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο την μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει πέναλτι» αναφέρει ο Κλάτενμπεγκ για την πρώτη φάση.

Και προσθέτει για τη δεύτερη: «Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού η μπάλα άγγιξε το χέρι ενός αμυντικού μέσα στην περιοχή. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την αρχική απόφαση των διαιτητών. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει τη μπάλα».

Δείτε την ανάλυση των φάσεων στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Εξαιρετικός και για… βασικός απο εδώ και πέρα ο Μπρινιόλι!

Previous article

Οριακή νίκη της Φενέρ πριν το ΟΑΚΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.