0

Ο Παναθηναϊκός στη ματσάρα του ΟΑΚΑ κόντρα στην Φενέρ κέρδισε 2 αντιαθλητιοκά φάουλ στα τελευταία 11 δευτερόλεπτα, με τους διαιτητές να παίρνουν την σωστή απόφαση και στις 2 περιπτώσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πήρε τεράστια νίκη με επική ανατροπή στο ΟΑΚΑ επί της Φενέρκάνοντας το 1-1 στη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, εκεί που οι Τούρκοι φάνηκαν να παίρνουν κεφάλι και να είναι πιο κοντά στο ροζ φύλλο, όμως υπέπεσαν σε 2 (!) αντιαθλητικά φάουλ μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δυο flagrant fouls ήταν ολόσωστα, με τους διαιτητές να παίρνουν ορθή απόφαση: στο πρώτο του Γκούντουτιτς στον Μέικον (στα 11΄ για το τέλος) ο παίκτης των φιλοξενουμένων δεν πάει για τον παίκτη αλλά χτυπάει ξεκάθαρα αντιαθλητικά τον Αμερικανό του Παναθηναϊκού, ενώ στο δεύτερο, αυτό του Μπούκερ στον Νέντοβιτς στα 2.9΄΄, ο αθλητής του Τζόρτζεβιτς ρίχνει κάτω τον Νεμάνια πριν μπει η μπάλα στο παρκέ, κάτι που συνιστά αυτομάτως αντιαθλητικό φάουλ.

Τόσο ο Μέικον (στο 84-87) όσο και ο Νέντοβιτς (στο 86-87) έκαναν το 2/2 στις ελεύθερες βολές, με τον Παπαπέτρου να κερδίζει στην δεύτερη επαναφορά φάουλ για 3 πόντους (επίσης καθαρό) και να σφραγίζει τη νίκη των γηπεδούχων.

Παναθηναϊκός-Φενέρ 91-87: Νέντοβιτς και ΟΑΚΑ έφεραν την πρώτη νίκη!

Previous article

Έτσι έκανε την ανατροπή ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.