0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Ρεάλ (22:00, Novasports Prime)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην Ισπανία και μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από την Μπασκόνια καλείται να αντιμετωπίσει την ποιοτική Ρεάλ (22:00, Novasports Prime). To θετικό για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι το γεγονός πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός φυσικά από τον Γιόγκι Φερέλ, που έφτασε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα.

«Γνωρίζουμε καλά τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίο ρόστερ. Υπάρχουν σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε και το κυριότερο είναι το γρήγορο transition παιχνίδι που διακρίνει τη Ρεάλ. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα της κάθε επιθετικής τους κατοχής. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό να μην τους δώσουμε εύκολους πόντους σε πρώτο χρόνο έπειτα από δικά μας λάθη στην πάσα και στην ντρίμπλα. Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο είμαστε καλοί καθώς δεν κάνουμε πολλά λάθη ως ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να το διατηρήσουμε. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να είμαστε πιο συνεπείς στον τομέα των ριμπάουντ που ήταν και ένα από τα προβλήματα που είχαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι», ανέφερε για το ματς ο Έλληνας τεχνικός, με τον Πάμπλο Λάσο να τονίζει από την μεριά του:

«Οι διπλές αγωνιστικές είναι… προδοτικές. Έχασαν το πρώτο παιχνίδι, αλλά έμειναν στην Ισπανία και κατάφεραν να προπονηθούν. Είναι αγώνες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχουν αρκετό χρόνο για να ανακάμψουν σωματικά. Είχαν μια ακόμη ημέρα ανάρρωσης και τους θεωρώ πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχουν νέο προπονητή, διαφορετικά πράγματα και κρατούν καλά πράγματα από πέρυσι. Για εμάς είναι μια άσκηση συγκέντρωσης και προσπάθειας».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Σάσο Πέτεκ και Χιουζ Τεπενιέ.

Έγραψε και νέο τραγούδι ο Βαγγέλας Μαρινάκης για την Θεοδωρίδου! (Vid)

Previous article

Καπογιάννη για τον κόσμο: «Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα ποτέ και πουθενά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.