0

Οι επιδόσεις των ποδοσφαιριστών του.

Μπρινιόλι 

Μετέδιδε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια, δεν έκανε κάποιο λάθος, αλλά δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει και κάποια σπουδαία απόκρουση.

Βαθμός: 6

Κώτσιρας 

Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Ηταν αρκετά νευρικός στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο.

Βαθμός: 5

Σάρλια

Ηταν συγκεντρωμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά όπου υπήρχε πρόβλημα συνεννόησης με τον Βέλεθ. Δεν έκανε κάποιο σημαντικό λάθος απέναντι στους επιθετικούς των γηπεδούχων.

Βαθμός: 5

Βέλεθ

Φάνηκε επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία μετά τον τραυματισμό του και ψάχνονταν στα πρώτα λεπτά του ματς, αλλά βρήκε τα πατήματά του στην πορεία του αγώνα.

Βαθμός: 5

Χουάνκαρ

Πολύ καλό ματς από τον Ισπανό αριστερό μπακ, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε η φάση του γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα.  Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του ήταν εξαιρετική, μέχρι να τραυματιστεί.

Βαθμός: 7

Πέρεθ

Αφεντικό στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ισπανός, που προστάτεψε ιδανικά την καρδιά της άμυνας με την τακτική του παρουσία και είχε σωστές προωθήσεις της μπάλας στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου.

Βαθμός: 7

Αλεξανδρόπουλος

Πάτησε και πάλι κάθε σπιθαμή του γηπέδου, είχε ορισμένες εντυπωσιακές κάθετες επελάσεις πολλών μέτρων με τη μπάλα και το μάτι του… γυάλιζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Βαθμός: 7

Χατζηγιοβάνης

Εβγαλε την ασίστ πάρε/βάλε στον Καρλίτος και αυτή τη φορά είχε ουσία στο παιχνίδι του. Από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Βαθμός: 7

Καρλίτος 

Ο Ισπανός επιθετικός συνεχίζει το… βιολί του. Συνεχίζει να σκοράρει κατά ρυπάς και αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της σεζόν. Πέραν του καθοριστικού γκολ που σημείωσε, ήταν εξαιρετική η απόδοσή του συνολικά στο παιχνίδι.

Βαθμός: 8

Παλάσιος

Πολλά τρεξίματα και πάθος για μία ακόμη φορά από τον Αργεντινό που επέστρεψε στα φτερά της επίθεσης και λειτούργησε σωστά τακτικά και με ομαδικότητα. Η επιδραστικότητά του πάντως στο επιθετικό τρίτο έδειξε να είναι μεγαλύτερη όταν αγωνίζεται στην κορυφή.

Βαθμός: 6

Ιωαννίδης 

Εδωσε μεγάλες μάχες με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς του Ατρόμητου και δη με τον Παπαδόπουλο. Ορισμένες κέρδισε άλλες έχασε, αλλά το σημαντικό είναι ότι όταν οι γηπεδούχοι αύξησαν τα ρίσκα έκανε τη βρώμικη δουλειά με επιτυχία.

Βαθμός: 6

Βιτάλ 

Στο χρονικό σημείο που μπήκε στο ματς βρήκε χώρους για να φανεί απειλητικός και κατάφερε να γίνει σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά του έλειψε η σωστή τελική επιλογή.

Βαθμός: 6

Σάντσες

Παρότι έπαιξε λιγότερα από δεκαπέντε λεπτά, με εξαίρεση ένα λάθος με το που μπήκε στο ματς, αντεπεξήλθε στο ρόλο του.

Βαθμός: 6

Πούγγουρας

Επαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Βαθμός: –

Τα highlights της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (Vid)

Previous article

Μαγικός Μέικον: 21 πόντοι στο ημίχρονο χωρίς χαμένο σουτ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.