0

Νεμάνια Νέντοβιτς, καλώς επέστρεψες!

Νέα νίκη για τον Παναθηναϊκό, δεύτερη διαδοχική, με τον ίδιο πρωταγωνιστή! Ποιον άλλο; Μα τον Νεμάνια Νέντοβιτς φυσικά, με τον Σέρβο γκαρντ να δείχνει για μια ακόμη φορά ότι στην καλή του ημέρα δεν έχει αντίπαλο.

Και εάν πρέπει να πει σε κάτι… ευχαριστώ ο Παναθηναϊκός προς τον Ολυμπιακό είναι το ότι έδωσε ρυθμό στον κορυφαίο παίκτη και σκόρερ αυτής της ομάδας!

Τον άνθρωπο που εάν γίνει καλά -που ήδη έχει γίνει δηλαδή- οι πράσινοι θα μπορούν να γίνουν από ομάδα… ουραγών, ομάδα ικανή να διεκδικήσει μια θέση στην τελική δεκάδα της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος είναι υπό φυσιολογικές συνθήκες παίκτης για να αγωνίζεται ως βασικός σε ομάδες που διεκδικούν το final 4 και ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να δικαιώνεται για την εξέλιξη να τον στηρίξει το περασμένο καλοκαίρι.

Οι 18 πόντοι και οι 5 ασίστ του σήμερα λένε πολλά, ενώ το ακόμη καλύτερο είναι ότι πατάει εξαιρετικά στα πόδια του και τα 2 ματς με Ολυμπιακό και Ζενίτ δεν είναι… πυροτεχνήματα, αλλά η αρχή πολλών καλών εμφανίσεων.

Τα καλύτερα έρχονται…

Ο Ρικ Πιτίνο θα νιώσει υπερήφανος

Previous article

Αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στον κόσμο για το 2021 ο Λεβαντόφσκι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.