0

H ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Διούδης
Ηταν θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του σε καμία στιγμή του ματς.
Βαθμός: 6

Κώτσιρας  
Αγχωμένος δίχως λόγο και αιτία, στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες καλές ενέργειες στα ανεβάσματά του, αλλά στο δεύτερο τον έπιασε αρκετές φορές «θάλασσα» χωρίς να συντρέχει λόγος και δεν ολοκλήρωσε εύκολες φάσεις.
Βαθμός: 5

Βέλεθ 
Κανένα πρόβλημα για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, που επιβλήθηκε στον τομέα ευθύνης του και καθάρισε όλες τις φάσεις ψηλά και χαμηλά.
Βαθμός: 7

Σένκεφελντ
Η μεγάλη επιστροφή και το μεγαλύτερο κέρδος μετά την πρόκριση για τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός στόπερ έπαιξε για μόλις δεύτερο ματς σερί 90λεπτο, έδεσε εξαιρετικά με τον Βέλεθ και η ταχύτητα και η κλάση του ήταν καταλυτική για να μην δοθούν ευκαιρίες στους αντιπάλους.
Βαθμός: 7

Σάντσες  
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό πλάγιο αμυντικό, που αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά λόγω του προβλήματος του Χουάνκαρ και έφερε εις πέρας και με το παραπάνω την αποστολή του.
Βαθμός: 7

Πέρεθ 
Η γνωστή πολύ καλή εικόνα του Ισπανού αμυντικού μέσου, που ενέπνεε σιγουριά στην κατοχή της μπάλας, ήταν άριστος τακτικά και έπαιζε σίγουρα. Ανασταλτικά επίσης δεν είχε προβλήματα.
Βαθμός: 7

Μαουρίσιο
Ηταν και πάλι μέσα στις φάσεις, έχασε μία ευκαιρία απ’ αυτές που δύσκολα χάνονται στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά δεν είχε τόσο μεγάλη επιρροή και εμπνεύσεις στο κομμάτι της δημιουργίας.
Βαθμός: 6

Βιγιαφάνιες
Μία ακόμα μεστή εμφάνιση από τον Βιγιαφάνιες που από πλευράς διάρκειας στην απόδοσή του ήταν ο κορυφαίος πράσινος. Εβγαλε πάθος για κάθε μπάλα, έκανε και πάλι αρκετά επιτυχημένα τάκλιν και βοήθησε την ομάδα σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.
Βαθμός: 7

Αϊτόρ  
Μέτρια η εικόνα του δίχως να φτάσει τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων του στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από το δεύτερο οπότε έριξε στροφές.
Βαθμός: 5

Μακέντα
Λίγα πράγματα από τον Ιταλό επιθετικό που είχε μεν διάθεση, ήταν στις φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ευκαιρία που χάνει στο 82’ είναι για… χάι λάιτ.
Βαθμός: 5

Χατζηγιοβάνης
Περνούσε όποτε ήθελε τον Μπαριέντος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά του έλειψε η ουσία στην τελική του ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε επιπόλαιες επιλογές και δεν φάνηκε.
Βαθμός: 5

Παλάσιος
Από μόνο του το γεγονός ότι με την ταχύτητά του κέρδισε την αποβολή του Γκρίλο, τρία λεπτά  αφότου μπήκε στο ματς (79’) του δίνει θετικό πρόσημο. Πέραν αυτού δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.
Βαθμός: 6

Λούντκβιστ
Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Βιτάλ
Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Ιωαννίδης
Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Τα είπαν μετά τη λήξη Γιοβάνοβιτς και Μπέος

Previous article

Nα θέσει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.