0

H δουλειά του Γιοβάνοβιτς αποτυπώνεται στην πίστη όσων δεν αγωνίζονται.

Για παράδειγμα, ο Αλεξανδρόπουλος. Ο 20χρονος αμυντικός χαφ δεν έχει παίξει καθόλου στα τελευταία ματς και όμως, συμπεριφέρεται σαν να είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Γιατί ξέρει πως ο προπονητής του θα τον χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή και δεν τον έχει ξεχάσει στον πάγκο. Ανεξαρτήτως των όποιων λαθών κάνει ο Σέρβος, το κέρδος από τη δουλειά του στα αποδυτήρια είναι ακριβώς αυτό: όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον εμπιστεύονται.

Προνοητικός και δίκαιος και οι μεταγραφές….

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αν πρέπει να υπάρξει μεταγραφική προσθήκη τον Ιανουάριο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Πριν από λίγο καιρό ήταν βέβαιο, τώρα όμως όχι. Και ο λόγος είναι η απόδοση των Βιγιαφάνιες – Μαουρίσιο, αλλά και οι Αλεξανδρόπουλος – Λούντκβιστ στους οποίους ποντάρει ο Σέρβος. Ειδικά για τον Αλεξανδρόπουλο προβληματίζεται από το γεγονός ότι δεν είναι βασικός στα τελευταία ματς κι αν έρθει παίκτης στη θέση του θα του «κλέψει» επιπλέον χρόνο.

 

Το 8ο θαύμα στον κόσμο λέγεται «Marina Bay Sands»! (Pics)

Previous article

Οι Ισπανοί που βρήκαν τον εαυτό τους με τον Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.