0

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για την Εθνική μας ομάδα, την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως βίωσε το καλοκαίρι με την κλήση του στην Εθνική και την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό:

«Όχι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο αυτό το καλοκαίρι. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για όλα. Πρώτα η Εθνική με την οποία θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και μετά ακολουθεί ο Παναθηναϊκός».

Για τον αναβαθμισμένο ρόλο του στην Εθνική:

«Με ενθουσιάζει. Δεν με αγχώνει κάτι τέτοιο. Είναι το μπάσκετ, αυτό που αγαπάμε. Δεν χρειάζεται άγχος. Ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχουμε μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες μου».

Για το… πρόγευμα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ:

«Με πάει καλά να ξέρεις το ΟΑΚΑ. Θα μπω έτοιμος στον Παναθηναϊκό. Και στην Εθνική. Έκανα και προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό πριν και έχω δουλέψει αρκετά».

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Σίγουρα με ανέβασε επίπεδο. Με πίεζε και μου μιλούσε καθημερινά. Με βοήθησε και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την στήριξη και όλους τους προπονητές μου».

 

Πολύ κοντά σε σε ποιοτικό 6άρι ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Είχε έρθει σαν παικτάρας στον Παναθηναϊκό και τώρα παίζει… στο Ουζμπεκιστάν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.