ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Τάκαρε πολύχρονος!! (Pics)

0

Οι Παλαίμαχοι μπάσκετ του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Π.Α.Ο Απόστολο Κόντο σε ένα χαρούμενο ξεχωριστό οικογενειακό περιβάλον, γιόρτασαν τα γενέθλια του Τάκη Κορωναίου και θυμήθηκαν ξεχωριστές στιγμές της οικογένειας του μπάσκετ και της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Ο Πρόεδρος Απόστολος υποδέχθηκε με ξεχωριστό ενδιαφέρον τους συναθλητές του, έχοντας  την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης στην οικία του στα Ν.Φιλαδέλφεια, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό όπως πάντα ,με Αγάπη προς όλους μας.

 

Παρόντες έδωσαν χαρά με την παρουσία τους οι: Χρήστος Κέφαλος, Μιχάλης Κυρίτσης Πρόεδρος ΣΠΑΚΕ, Χάρης Παπαζόγλου ήρθε από τη Σαλαμίνα,ο Πέτρος Πουλίδης,Μανώλης Λεκάκης Γεν Γραμματέας ΑΜΕΑ  κ ταμίας Παλαίμαχων.

Παλαίμαχοι από την Εθνική Ελλάδος:

 οι Βασίλης Γκούμας και ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης.

Ενώ το τηλ. κτυπούσε ασταμάτητα για ευχές…  πρώτος έδωσε τις ευχές του ο Δημήτρης Κοκολάκης εκφράζοντας την αγάπη του προς όλους μας 

”ΤΆΚΗ ΜΟΥ ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΚΟΥΣΑ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΌΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΆΖΩΞΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΉ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΛΈΓΑΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΊΡΑΖΑ ΛΊΓΟ ΑΣ ΟΨΩΝΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΑΣΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ…

Ο Τάκης Οικονομόπουλος:

Χρόνια πολλά και καλή ανάρρωση Τάκη μου!! …Σε θέλουμε κοντά μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με αγαλλίαση  και χαρά στις καρδιές μας .

ΤΑΚΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ -ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΤΑΚΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ -ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

ΚΟΝΤΟΣ -ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ- ΚΟΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΑΚΕ

 

 

….

Τι κρατάει και τι …πετάει ο Παναθηναϊκός από το ματς με την Φενέρ

Previous article

Μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.