Ηχηρό μεταγραφικό μήνυμα θέλει η στείλει η νέα διοίκηση της Νιουκάστλ

Η Τότεναμ και η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά η Νιουκάστλ πάει να κάνει την έκπληξη και να διεκδικήσει τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του.

Ο Αργεντινός φορ, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στη Serie A με τη φανέλα της Ιντερ, δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, έχει αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Νιουκάστλ, η οποία άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και ανήκει σε πανίσχυρο οικονομικά σαουδαραβικό επιχειρηματικό όμιλο, του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ σκοπεύει να προσφέρει στην Παρί 35 εκατ. για να πάρει τα δικαιώματα του.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», η αγγλική ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στην Ισπανία και ένας από τους μεγάλους στόχους είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Το συμβόλαιο του Ουαλού με την Ρεάλ τελειώνει το καλοκαίρι αλλά η «Βασίλισσα» είναι διατεθειμένη να πάρει ένα μικρό ποσό για να τον παραχωρήσει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, εφόσον η Νιουκάστλ συμφωνήσει να πληρώσει το συμβόλαιο του ως το τέλος της σεζόν. Βέβαια για να προχωρήσει κάτι τέτοιο θα πρέπει και ο Μπέιλ να συμφωνήσει σε ένα νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Αυτά κάνει ο Παναθηναϊκός τις πρώτες “διαβολοβδομάδες”

Previous article

The Unpopular opinion: Το βασικό ερώτημα για Φερέλ είναι αυτό που ταλανίζει τον μετά Καλάθη Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.