0

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν τον απασχολεί το μέλλον του

Τη στιγμή που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τη Ρεάλ και τον Κιλιάν Εμπαπέ φουντώνουν, ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται το μέλλον του, ενώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μετακομίσει στη Μαδρίτη τον Ιανουάριο.

Ο 23χρονος φορ μίλησε στο CNN, όσο βρισκόταν στο Ντουμπάι για την απονομή των βραβείων Globe Soccer Awards, όπου αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο μέσα στο 2021 τη Δευτέρα (27/12) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους του με τους Παριζιάνους.

“Θα δώσω ό,τι έχω για να κερδίσω το Champions League, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Και για να δώσω όλη τη χαρά στους φιλάθλους, γιατί το αξίζουν. Είμαι στην Παρί, είμαι πολύ χαρούμενος και θα ολοκληρώσω τη σεζόν ως παίκτης της Παρί. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω όλους τους τίτλους φέτος”.

Ερωτηθείς μάλιστα, για το αν θα έπαιζε στη Ρεάλ την επόμενη σεζόν, ο Εμπαπέ τόνισε πως το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του “είναι να κερδίσει τη Ρεάλ τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο”, ενώ ξεκαθάρισε: “Όχι, δεν θα πάω στη Ρεάλ τον Ιανουάριο. Τον Ιανουάριο δεν γίνεται”.

Διπλό στη Ζάκυνθο παρά της πολλές απουσίες!

Previous article

Αποκαλυπτική συνέντευξη Μαλεζάνι: «Ημουν πιόνι, καλά έκανα και ξέσπασα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.