0

Τα επόμενα βήματα στο σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση Φλόιντ δύσκολα θα στραβώσει, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει όλο το βάρος του προσεχώς σε δύο περιπτώσεις. Στο βασικό “τεσσάρι” που θα αποκτηθεί και φυσικά στον Μάριο Χεζόνια. Μπορεί ο Δημήτρης Πρίφτης να αναζητά παίκτη και για τη θέση “1”, όμως στην περιφέρεια υπάρχουν επιλογές ποσοτικά (Πέρι, Νέντοβιτς, Μέικον σύντομα). Σε αντίθεση με το “4”, όπου οι “πράσινοι” δεν αριθμούν ούτε έναν παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει την επιλογή του στο πρόσωπο του Χέρβεϊ, αλλά πλέον στρέφεται αναγκαστικά σε εναλλακτικές. Ο Χέιζ όντως βρίσκεται στη λίστα Πρίφτη, ωστόσο στο “τριφύλλι” αναζητούν κάτι καλύτερο. Ο Οκάρο Ουάιτ θα ήταν μια θελκτική επιλογή, όμως η διαφορά των δύο πλευρών στις πρώτες συζητήσεις ήταν μεγάλη (σ.σ. περίπου 300 χιλ. ευρώ).

Στον αντίποδα ο Μάριο Χεζόνια, όπως έχουμε επαναλάβει ξανά μέσα από τον “Πράσινο Τύπο”, θέλει διακαώς να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ. Για να συμβεί αυτό ο “Εξάστερος” καλείται να πληρώσει στην Μπαρτσελόνα τη ρήτρα των 400 χιλ. ευρώ και εν συνέχεια, να καθίσουν με τον Κροάτη στο ίδιο τραπέζι για το συμβόλαιό του. Εκεί, μοιάζει σχεδόν βέβαια η μεταξύ τους συμφωνία.

πηγή: prasinostypos.gr

Έδωσε το “οκ” ο Γιοβάνοβιτς – Πλησιάζει ο αμυντικός!

Previous article

Ατέλειωτο πάρτι στο Twitter για Στέρλινγκ – στο VAR ήταν η Βασίλισσα της Αγγλίας! (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.