0

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση από τη γραμμή του σερβίς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ της Θέτιδας στη Βούλα και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα έχοντας 9 βαθμούς και απώλεια μόλις ενός σετ. Στο ματς κόντρα στη Θέτιδα, το τριφύλλι είχε απαντήσεις κάθε φορά που η ομάδα του Γιώργου Ρούση πλησίαζε στο σκορ.

Με αιχμή του δόρατος τη Στεπανένκο και πολύ καλή για ένα ακόμη ματς την Παπαφωτίου, ο Παναθηναϊκός πέρασε από μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Η Θέτιδα, προσπάθησε, είχε σε πολύ καλή μέρα την Ανθούλη, αλλά στα κρίσιμα σημεία η κακή απόδοση στην υποδοχή στοίχισε σημαντικά.

Ο Παναθηναϊκός την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λαμία. Η Θέτιδα από την άλλη έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον ΑΟ Θήρας.

Η Θέτιδα Βούλας ξεκίνησε με τις Ρουσνατσένκο στην πάσα, Ανθούλη στη διαγώνιο, Δραγουμάνου – Ακτάς στα άκρα, Παπαγεωργίου – Σιρίνινα στο κέντρο και λίμπερο την Μανιατογιάννη. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με την Παπαφωτίου στην πάσα, Στεπανένκο στη διαγώνιο, Κωνσταντίνου – Γκρόθες στα άκρα, Χατζηευστρατιάδου – Κρος στο κέντρο και λίμπερο τη Ρόγκα

Με τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου στη γραμμή του σερβίς ο Παναθηναϊκός έχτισε σερί στο ξεκίνημα του πρώτου σετ. Από το 5-3 οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 5-8 με δύο σερί μπλοκ της Κρος με τον Γιώργο Ρούση να καλεί τάιμ άουτ. Η αναγκαστική διακοπή δεν έκοψε τον ρυθμό της Κύπριας ακραίας και ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 5-10 με επίθεση της Γκρόθες.

Η Θέτιδα άρχισε να μειώνει τη διαφορά με την Ανθούλη κι έφτασε στο 13-15 με τρεις σερί πόντους της νεαρής διαγώνιας. Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και πάλι με μπλοκ της Κρος αλλά η ομάδα της Βούλας μείωσε στον πόντο (17-18) με μπλοκ της Ακτάς. Με μπλοκ της Χατζηευστρατιάδου η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου έφτασε στο 19-22 και κατέκτησε τελικά το πρώτο σετ (20-25) μετά από λάθος της Ακτάς.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο σετ. Με επίθεση της Κωνσταντίνου η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου έφτασε στο 3-8 με τη διαφορά να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα για πολλούς πόντους. Με άσο της Ρουσνατσένκο η Θέτιδα μείωσε σε 11-13 με τον Παναθηναϊκό να κάνει και πάλι σερί με πρώτο χρόνο της Κρος.

Μετά από λάθος επίθεση της Στεπανένκο η Θέτιδα μείωσε σε 18-20 αλλά ο Παναθηναϊκός πάτησε και πάλι στο φινάλε. Με τα καλά σερβίς της Χατζηευστρατιάδου, η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου κατάφερε να κάνει και πάλι σερί για την κατάκτηση του δεύτερου σετ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο τρίτο σετ και ξέφυγε με 5-9 με πρώτο χρόνο της Χατζηευστρατιάδου. Με άσο της Ανθούλη η ομάδα της Βούλας μείωσε σε 11-13 με τις γηπεδούχες να μειώνουν στον πόντο (15-16) με την Παπαγεωργίου.

Με το σερβίς της Χατζηευστρατιάδου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 16-20 στην τελική ευθεία του σετ. Οι παίκτριες της Θέτιδας υπέπεσαν σε αρκετά λάθη σε εκείνο το σημείο και ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου σετ και τη νίκη.

Τα σετ 0-3 (20-25, 21-25, 21-21)

Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ (Γιώργος Ρούσης): Σιρίνινα 5 (3/10 επ., 2 μπλοκ), Δραγουμάνου 4 (2/11 επ., 2 άσσοι, 29% υπ. – 14% άριστες), Ανθούλη 21 (19/35 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Ρουσατσένκο 2 (2 άσσοι), Άκτας 8 (7/19 επ., 1 μπλοκ, 37% υπ. – 26% άριστες), Παπαγεωργίου 5 (2/6 επ., 3 μπλοκ) / Μανιατογιάννη (λ, 46% υπ. – 31% άριστες), Αποστολάκη 8 (8/14 επ., 27% υπ. – 18% άριστες), Παναγοπούλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Απόστολος Οικονόμου): Χατζηευστρατιάδου 9 (7/8 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Κωνσταντίνου 3 (2/8 επ., 1 άσσος, 36% υπ. – 36% άριστες), Κρος 9 (9/13 επ.), Στεπανένκο 9 (6/26 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Γκρόθες 9 (8/19 επ., 1 άσσος, 86% υπ. – 71% άριστες), Παπαφωτίου 5 (5/5 επ.) / Ρόγκα (λ, 50% υπ. – 38% άριστες), Ξηντάρα (λ), Χαντάβα 6 (5/11 επ., 1 άσσος, 43% υπ. – 29% άριστες).

Με ΟΦΗ πιθανότατα η επιστροφή του Σένκεφελντ

Previous article

Θα κάνει αλλαγές στην 11άδα ο Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.