Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε το ματς του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και στάθηκε ιδιαίτερα στον Ματέους Βιτάλ.

Ο άλλοτε χαφ του «Τριφυλλιού» σχολίασε και το ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την ήττα με 2-1.

Ο Κατσουράνης λοιπόν στάθηκε στον Ματέους Βιτάλ και ξεκαθάρισε πως για την μέτρια εμφάνισή του δεν ευθύνεται αυτός, αφού ουσιαστικά δεν πήρε μπάλες από τους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά το πέναλτι της ισοφάρισης, εξήγησε πως από τις κάμερες δεν φαίνεται αν υπάρχει παράβαση, όμως στο VAR θα προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για να κρίνουν την φάση.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε:

«Δεν άγγιξε μπάλα ο Βιτάλ. Δεν φταίει ο ίδιος. Δεν τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε φοβισμένα και δεν έδειξε τον απαραίτητο ζήλο για να φθάσει στην ισοφάριση. Του έλειπαν πολλά στοιχεία μέσα στο παιχνίδι του.

Δεν φαίνεται καθαρά από τις κάμερες, αν υπάρχει πέναλτι στον Μπαράλες. Προφανώς, προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες και το είδαν στο VAR. Ο επιθετικός του Αστέρα, επίσης, έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι».

 

 

πηγή: prasinostypos.gr

Αρνητικό ρεκόρ για Μέσι!

Previous article

Ποια είναι τα διλήμματα του Γιοβάνοβιτς πριν τον Ατρόμητο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.