Unpopular opinionΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

The Unpopular opinion: Ο Παλάσιος είναι κατώτερος εξτρέμ από τον Χατζηγιοβάνη

0

Και εξηγούμε…

Είναι δεδομένο πως δόθηκαν πολλά λεφτά για τα προσόντα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Θα μπορούσε με τα χρήματα που δόθηκαν να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που πραγματικά θα κάνει διαφορά στο δικό μας ποδόσφαιρο.

Ο Παλάσιος είναι πολύ κατώτερος εξτρέμ από τον Χατζηγιοβάνη, δεν μπορεί να παίξει με ποιότητα,σε ρόλο πιο εσωτερικό από τα πλάγια, όπως κάνει ο Βιτάλ. Έχει τη δυνατότητα με πίεση ψηλά και το πολύ καλό αρχικό πέταγμα, που διαθέτει, να δώσει λύσεις ως δεύτερος επιθετικός, δίχως όμως να έχει το σωματότυπο που απαιτεί ο ρόλος. Δεδομένο είναι λανθασμένη μεταγραφή, χωρίς να σημαίνει πως από την στιγμή που έγινε δεν είναι σε θέση να βοηθήσει.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και μετά από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε καλά στην Τρίπολη, τον έβγαλε ο Γιοβάνοβιτς από τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού. Ξαφνικά τον πέρασε στα αριστερά στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο, με τον Αργεντίνο να μην είναι σε θέση να προσφέρει το παραμικρό. Τον κράτησε στον πάγκο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τον πέρασε πολύ αργά στο γήπεδο, στο 80ο λεπτό, ξανά στα αριστερά και μόνο στο διάστημα των καθυστερήσεων τον χρησιμοποίησε στον μοναδικό χώρο που μπορεί να προσφέρει.

 

Ενθουσιασμένος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Μπέτο

Previous article

Λυκογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει αντίδραση»

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show