0

Ο Παναθηναϊκός κάνει σκέψεις για τον Βιτάλ!

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο το διάστημα της διακοπής των εθνικών πρωταθλημάτων, προκειμένου να μπορέσουν να αναπτερώσουν το ηθικό των παικτών τους, αλλά και να μπορέσουν να καταστρώσουν το πλάνο της αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από τα ματς με Παναιτωλικό και Λαμία.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζουν και την επόμενη ημέρα, όπως είναι το κομμάτι των ανανεώσεων (Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ οι πρώτοι υποψήφιοι), αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τις ρήτρες εξαγοράς των Λούντκβιστ και Βιτάλ!

Όσον αφορά τον Βιτάλ όλοι στην αρχή της χρονιάς ήταν υπέρ της άποψης πως το τριφύλλι θα έπρεπε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την ρήτρα του, ύψους 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο μετά από 2.5 μήνες παραμονής του στη χώρα μας αυτό το σενάριο έχει ατονήσει αρκετά!

Μάλιστα, λέγεται πως με τα τωρινά δεδομένα στον Παναθηναϊκό θα εξέταζαν το ενδεχόμενο παραμονής του (σύμφωνα με την Sportday), μόνο με επέκταση του δανεισμού του για τη νέα χρονιά. Όπως και να είναι, είναι στο χέρι του Βραζιλιάνου να ανεβάσει τα στάνταρ της απόδοσής του.

 

Δύσκολα να προλάβει Λαμία ο Σένκεφελντ

Previous article

Μέγας είσαι Χάμιλτον και θαυμαστά τα έργα σου! (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.