0

Ο Ντάριλ Μέικον προσπαθεί όσο μπορεί περισσότερο

Είναι επίσης προφανές ότι ο Ντάριλ Μέικον Τζούνιορ προσπαθεί όσο μπορεί περισσότερο, ωστόσο, πρώτον δεν είναι σε καμιά περίπτωση πόιντ γκαρντ και δεύτερον πολλές φορές υπερβάλλει είτε επιτιθέμενος εναντίον όλων, είτε κάνοντας εύκολα λάθη, όπως τα έξι που του χρέωσε η στατιστική στο ματς της Zalgirio Arena. Εντάξει, ο Μέικον έχει εξασφαλίσει συμβόλαιο και του χρόνου στην Euroleague, δεν είναι όμως εκεί το θέμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν τον πήρε για αυτό τον λόγο. Θέλει το παιχνίδι του Αμερικανού να συνδυάζεται και με τις νίκες του ΠΑΟ. Θα ρωτήσει κανείς, μα φταίει ο Μέικον γι αυτό; Δεν φτάνει που πήρε μόνος του ένα ματς με τους 34π εναντίον της Εφές. Μήπως όμως είναι κι αυτό ένα πρόβλημα του φετινού Παναθηναϊκού; Ότι με τόσο καλό τον προερχόμενο από την ΑΕΚ, Αμερικανό γκαρντ, του είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει;

Λέγαμε πριν για τις αλλαγές. Μία τέτοια έκανε, νωρίς-νωρίς ο Παναθηναϊκός, φέτος. Πήρε τον ΝΒΑερ Γιόγκι Φερέλ. Ουσιαστικά, όμως, πήρε ένα παίκτη παρόμοιο με αυτόν που είχε. Σε τι διαφέρει δηλαδή ο κοντόσωμος Αμερικανός από τους Πέρι και Μέικον, έχοντας μάλιστα το μειονέκτημα ότι δεν γνωρίζει καν τις ομάδες που αντιμετωπίζει και αγνοεί την πραγματικότητα της Ευρώπης;

Ποιος ο λόγος να πάρει έναν τέτοιο γκαρντ ο Παναθηναϊκός και να μην προσπαθήσει να βρει ένα κανονικό οργανωτή, που θα παίζει άμυνα και θα μπορεί να βάλει τους συμπαίκτες του σε μια τάξη μέσα στο παρκέ; Πολύ λογικά, ο Φερέλ παίζει τρίλεπτα και τετράλεπτα, χωρίς να μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.

 

Η λύση βρίσκεται ανάμεσά τους

Previous article

Οριακή ήττα στο tie break – Όλα θα παιχτούν στην Αθήνα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.