0

 Να πάρει το παιχνίδι, να εκμεταλλευθεί την συντριβή του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο Πανθεσσαλικό του Βόλου ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έναν μονόδρομο. Να πάρει το παιχνίδι, να εκμεταλλευθεί την συντριβή του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να πάει στo +3 από την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία μετά από αυτή την… κατραπακιά είναι δεδομένο πως έχει μπλέξει ενόψει της συνέχειας. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες αυτές οι κατάστασεις.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη, εκείνη με τον Ιωνικό στην Λεωφόρο, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Φάληρο και ακολούθησε η ήττα από την Τρίπολη, η ήττα από τον ΠΑΟΚ και το 0-0 με τον ΟΦΗ! Μία τραγική επίδοση, η οποία δεν ανταποκρίνεται ούτε στην δεδομένη βελτίωση σε σχέση με πέρσι αλλά ούτε και στο έμψυχο δυναμικό του Τριφυλλιού που μετά από 9 αγωνιστικές, έχει μαζέψει μόλις 11 πόντους και έχει καταφέρει να βρεθεί με τον πλάτη στον τοίχο από πάρα πολύ νωρίς.

Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 16 και ο ΟΦΗ τους 15 και είναι δύο ομάδες με διάρκεια στις καλές εμφανίσεις, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για καμία γκέλα στα παιχνίδια που θεωρητικά πρέπει να… καθαρίζει. Γιατί αν συνεχίσει να πετάει βαθμούς, τότε θα μπλέξει πιο σοβαρά. Και το μπλέξιμο δεν θα αφορά την τέταρτη θέση αλλά την είσοδο του στην πρώτη εξάδα και τα play offs.

 

«Χόρεψε» και στο Κατάρ ο Χάμιλτον – Μάχη μέχρι τελικής πτώσης με Φερστάπεν

Previous article

Ξέρετε να το κάνετε: Πως ο Παναθηναϊκός είχε «εγκλωβίσει» πέρσι τον Ολυμπιακό στο “εξοχικό”! (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.