0

Αμυντικά, υπάρχει η μαγιά για να παρουσιάζει κάτι καλό η ελληνική ομάδα

.

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες της φετινής διοργάνωσης (πριν το jumpball είχε 113.3 επιθετικό Ranking, το 4ο υψηλότερο), ο Παναθηναϊκός ήξερε πως για να πάρει την νίκη στην Μόσχα, θα έπρεπε να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση. Δυστυχώς για το Τριφύλλι όμως, η ΤΣΣΚΑ βρήκε πολλά περιφερειακά σουτ (χρησιμοποιώντας κυρίως τον Μπολομπόι ως σκρίνερ) ενώ έβαλε παίκτες στα κενά της ζώνης.
Το 14/28 τρίποντα είναι ένα αδιανόητο ποσοστό και το 138.2 efficiency της ΤΣΣΚΑ (σύμφωνα με τον @ACBBSTATSCY) είναι μια γερή γροθιά στο στομάχι. All in all, ήταν μια κακή εμφάνιση εκτός έδρας και στις δύο πλευρές του παρκέ.
Όπως έχουμε πει, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλά στοιχεία για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός κυρίως επιθετικά, κάτι που οφείλεται και στον χαμηλό του προϋπολογισμό. Από εκεί και πέρα, η ζώνη που είδαμε από τον κόουτς Πρίφτη μπορεί να λειτουργήσει ορισμένες φορές αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρχει μόνο αυτό το τρικ στην φαρέτρα του πρασίνου επιτελείου. Αμυντικά, υπάρχει η μαγιά για να παρουσιάζει κάτι καλό η ελληνική ομάδα (αναλογικά του προϋπολογισμού της, πάντα) αλλά το θέμα είναι η συνέπεια, κάτι που για την ώρα φαίνεται να υπάρχει διακύμανση αυτής…

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι

Previous article

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.