0

Η ομάδα πρέπει να κρίνεται αυστηρά, σαν κανονικός Παναθηναϊκός!

«Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν σε αρκετά παιχνίδια, γιατί κάναμε λάθη, δεχόμασταν γκολ και μετά χρειαζόταν υπερπροσπάθεια.

Δεν με αφήνει ικανοποιημένο η βαθμολογία μας, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη θέση λόγω των αποτελεσμάτων και η αντίδραση των παικτών στο γήπεδο ήταν θετική. Είμαστε μία ομάδα που έχει περιθώρια βελτίωσης και αυτό δίνει στον προπονητή και στην ομάδα του τη δυνατότητα να δουλεύει περισσότερο. Για μεταγραφές έχουμε χρόνο μπροστά μας ακόμη. Για εμάς έχει προτεραιότητα τα παιχνίδια που έχουμε και είναι πολύ κρίσιμα».

Το παραπάνω σχόλιο ανήκει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της νίκης με τον Ατρόμητο. Σε λίγες μόνο γραμμές, ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατάφερε να δώσει το καλύτερο μήνυμα για το κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Και ναι, αυτό το μήνυμα πρέπει να είναι η απογοήτευση. Απογοήτευση που ο Παναθηναϊκός πήρε σε όλα τα ντέρμπι μόνο ένα βαθμό (με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο). Που στα περισσότερα παιχνίδια στα οποία κλήθηκε να δείξει ότι είναι εδώ για πρωταθλητισμό, απέτυχε (βλ. ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη). Απογοήτευση που Δεκέμβρη μήνα, η απόστασή του από την κορυφή είναι 10-15 πόντοι.

Είχε η ομάδα αγωνιστική πρόοδο. Ναι, είναι η απάντηση. Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πολύ και σταδιακά αυτό να αρχίζει να φαίνεται. Ωστόσο όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, δεν κρίνεται μόνο από την εικόνα. Κρίνεται πολύ περισσότερο από τε αποτελέσματα. Ένας σύλλογος που θα λειτουργεί ξανά υπό μεγάλη πίεση, σημαίνει κανονικός Παναθηναϊκός. Ένα κλαμπ που έχει απαιτήσεις ανάλογες του μεγέθους του. Γι’ αυτό η δήλωση του Ιβάν, κρίνεται από τις πιο σημαντικές που έχει κάνει ως προπονητής του “τριφυλλιού”.

Οριστικό: Απορρίφθηκαν και οι δύο ενστάσεις της Mercedes – Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φερστάπεν

Previous article

Ο Σάντσες προσπερνάει τον Κώτσιρα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.