0

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας τόνισε ο 21χρονος Σενεγαλέζος θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Με Γάλλους δημοσιογράφους μίλησε ο πρόεδρος τη Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ και αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμού του Ιανουαρίου. Ο παράγοντας της πρωταθλήτριας Γαλλίας εξήγησε πως θα έρθουν παίκτες, αλλά προηγουμένως πρέπει να φύγουν αυτοί που δεν υπολογίζει ο προπονητής, Ζοσελίν Γκουβερνέκ για να μην διαταραχθεί η ισορροπία στον προϋπολογισμό.

Στη συζήτηση αναφέρθηκε και το όνομα του Σεχ Νιας. Ο Λετάνγκ τόνισε πως ο Σενεγαλέζος ζήτησε να αποχωρήσει και το αίτημα του έγινε δεκτό από τη διοίκηση. Ο πρόεδρος της Λιλ δεν αποκάλυψε τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του 21χρονου μεσοαμυντικού και αρκέστηκε να πει πως υπάρχουν κρούσεις.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη συνάντηση και όχι από τις δηλώσεις, ναι μεν για τον Νιας έχουν ρωτήσει αρκετές ομάδες, όμως μόνο ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει κάτι χειροπιαστό. Ο ατζέντης του Αφρικανού έχει μεταφέρει τις σκέψεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού, αλλά ο Λετάνγκ δεν έμεινε ικανοποιημένος σε πρώτη φάση.

Ωστόσο, ρεαλιστικά μιλώντας, η πλευρά του Νιας θεωρεί ότι η Λιλ δεν θα εμμείνει σε ποσά κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νιας είναι ένας παίκτης με προσόντα και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, αλλά οι καλοί αμυντικοί στο γαλλικό πρωτάθλημα με ανάλογα χαρακτηριστικά, αφθονούν.

Επιπλέον, ο Σενεγαλέζος έχει μόλις 4 συμμετοχές με τη Λιλ και δύσκολα μία ομάδα θα πλήρωνε τόσο ακριβά για τα δικαιώματα του. Ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ θα ήταν ένα λογικό αντίτιμο για τον ποδοσφαιριστή. Και μέσα στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού…

 

Ένας χρόνος απ’ όταν υπέγραψε τον Μαντζούκα, αφήνοντας με την… όρεξη τον Ολυμπιακό!

Previous article

Κορυφαίοι Αθλητές αλλά και άψογοι Παράγοντες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.