EDITORIALΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ EDITORIAL

Η μεγάλη ευκαιρία για ένα τρόπαιο…

0

Ο Παναθηναϊκός έχει να γευτεί την χαρά ενός τίτλου από το 2014.

Είναι πολλά τα χρόνια για μία ομάδα του δικού της μεγέθους. Και όσο κι’ αν δεν έχει μεγάλη σημασία για την επόμενη ημέρα του club ένα Κύπελλο σήμερα, είναι σημαντικό για την ψυχολογία και της ομάδας και των οπαδών, του club γενικότερα.

Το χέρι του Κώστα Κατσουράνη έστειλε τους «πράσινους» πάνω στο… ξερολούκουμο της Αναγέννησης Καρδίτσας και μετά στα ημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού Αρης – Λαμία. Με λίγα λόγια μπορεί να φτάσει τελικό χωρίς να βρει στον δρόμο του κανέναν από τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αυτό από μόνο του δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ευκαιρία.

Ναι, ευρωπαϊκά πλέον η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο δεν παίρνει κάτι παραπάνω από αυτήν που θα τερματίσει στην 2η ή την 3ηθέση του πρωταθλήματος, παίρνει όμως έναν τίτλο και στέλνει το μήνυμα ότι το project αρχίζει και έχει αποτελέσματα.

Διότι μεταξύ μας όταν ξεκινούσε η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, από πλευράς αποτελεσματικότητας το καλύτερο που θα μπορούσε να της συμβεί θα ήταν να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, αφού για το πρωτάθλημα θέλει ακόμη χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός την έχει λοιπόν μπροστά του την ευκαιρία για το τρόπαιο, για μία κούπα μετά από 8 χρόνια, για έναν τίτλο που θα επιβεβαιώσει ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο δρόμο, έρχεται έστω κι’ αργά. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, με εξαίρεση την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ασφαλώς και για τον Παναθηναϊκό προέχει η βελτίωση της εικόνας του, η δημιουργία της ομάδας, το χτίσιμο ενός κορμού στον οποίο θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια και αυτό ασφαλώς είναι πιο σημαντικό από την κατάκτηση ενός Κυπέλλου, αλλά από τη στιγμή που η ευκαιρία είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός οφείλει να την κυνηγήσει.

 

Και οι 7 ήταν… κατώτεροι των προσδοκιών στον πρώτο γύρο!

Previous article

Εικόνες που θα σας κάνουν να χαζέψετε – Το Ντουμπάι από μια άλλη οπτική γωνιά! (Pics)

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show