ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλος 1-1 ο Παναθηναϊκός Β’ με την Καλαμάτα σε φιλικό αγώνα

0

Ο Παναθηναϊκός Β’ έδωσε φιλικό αγώνα με την Καλαμάτα στον Ασπρόπυργο κι έμεινε στο 1-1.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρο, όπου και προηγήθηκαν 1-0, αλλά δέχθηκαν στο τέλος του ματς το γκολ της ισοφάσισης.

Στο 11′ Αθανασακόπουλος σούταρε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καπούταγλη.

Στο 16′ το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ με τον Σερπεζη έπειτα από γύρισμα του Σαρδέλη.

Στο 41′ κούρσα του Ασαμόα από αριστερά έκοψε την μπάλα στον Αναστασόπουλο, ο οποίος πλάσαρε, αλλά οι «πράσινοι» απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η Καλαμάτα ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ο Ασαμόα αστόχησε από καλή θέση. Στο 86’ σουτ του Σίντνεϊ μπλόκαρε ο Οικονομάκης και στο 92′ ο Ασαμόα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός Β’ (Γιάννης Βονόρτας): Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Σερπεζής, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Πάνκα, Σαρδέλης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Καπούταγλης (40′ Κουτς, 73′ Καραχάλιος), Μοζερ (70′ Σίντεϊ), Λουπάνο (85′ Λουκίνας), Μπακαγιόκο, Τσαγκαλιδης (46′ Μαβινγκά), Αναστασόπουλος (46′ Ματτέους), Σκεντεράι, Τάτος (60′ Μπούνας), Νάνι (70′ Κόκκορης), Βάλισον, Ασαμόα.

 

Η ΚΑΕ Άρης θα τιμήσει τον Πρίφτη πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Previous article

Φαίη Κωτούλα: «Μας έλειψε πάρα πολύ ο κόσμος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.