0

Aκόμα μία ισοπαλία κατέγραψε ο Παναθηναϊκός Β’, αυτή τη φορά με τον Άρη Σκάλας, με 1-1, σε φιλικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Λακωνίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Χατζηγιαννάκης ανέτρεψε τον Καρμοίρη εντός περιοχής με τον Σταμογιάννο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να ανοίγει το σκορ.

Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα ισοφάρισε στο 22’, όταν ο Πάνκα με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε άλλη μια καλή φάση, λίγο πριν την ανάπαυλα, καθώς Καρβούνης και Ηλιάδης συνδυάστηκαν αλλά το σουτ του πρώτου πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Άρης Σκάλας είχε τον έλεγχο και στο 53′ απείλησε σοβαρά αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι μετά την ατομική προσπάθεια του Ουάρντεν.

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ: Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Σερμετσάκης, Μπινιώρης, Καρμοίρης, Μιχελάκος, Σταμόγιαννος, Σαμπατάκος, Μανωλάκος, Κρετζής, Ουάρντεν. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Πανταζής, Κολλάτος, Μπραντίτσας, Νικολακόπουλος, Ζιάρας, Χρήστου, Βασιλόπουλος, Παπαλεξόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Χατζηγιαννάκης (61’ Σουρδής), Βαγιαννίδης (17’ Καρβούνης), Ρόμπι (46’ Θεοχάρης), Αντωνίου (68’ Νταμπίζας), Μαρτίνης (46’ Κούτσιας), Δημητρίου (61’ Φρόκου), Ηλιάδης (68’ Κωστόπουλος), Μαραθωνίτης (46’ Κρυπαράκος), Πάνκα (61’ Τόρα), Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης (61’ Ματσαδές).

Με τον Πρίφτη και τους παίκτες μέχρι τέλους!

Previous article

To photostory των πανηγυρισμών στο Μπατούμι – Η αφιέρωση σε Ζέκα (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.