0

Οι 22 παίκτες που πήρε μαζί του ο Γιάννης Βονόρτας.

Η ιστορική πρώτη αποστολή του Παναθηναϊκού Β, είναι γεγονός. Η νεοσύστατη ομάδα που έχει προπονητή τον Γιάννη Βονόρτα, το Σάββατο 30/10… πέφτει στη μάχη της Super League 2. Φιλοξενούμενη του ΟΦ Ιεράπετρας στις 15:00.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς, έγινε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το πρωί της Παρασκευής. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Γιάννης Βονόρτας δεν μπορεί να υπολογίζει για την πρεμιέρα, στις υπηρεσίες των τραυματιών Πάνκα και Σερπέζη. Η πρώτη αποστολή που επέλεξε, αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Σιδεράς που έκανε εξαιρετική προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ο Χριστογεώργος που έχει κι αυτός εμπειρία πρώτης ομάδας. Φυσικά στους 22 είναι και ο Βαγιαννίδης που επέστρεψε στο Τριφύλλι και θα αγωνίζεται αρχικά με τον Παναθηναϊκό Β.

Η πρώτη αποστολή για τη Super League 2 είναι η εξής:

Χριστογεώργος, Σουρδής, Οικονομάκης, Βαγιαννίδης, Ρόμπι, Σιδεράς,  Αντωνιου, Μαρτίνης, Σαντικάι, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Αθανασακόπουλος,  Σαρδέλης, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Καρβούνης, Σέχου, Τσιριγώτης. Ματσαδές.

Αποφόρτιση για Παλάσιος

Previous article

Tο μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.