0

Σε μια ιδιαίτερη δήλωση προέβη ο άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκόυ, Τζιμπρίλ Σισέ, παρομοιάζοντας τον Μπεν Αρφά με τον Λιονέλ Μέσι και καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως στα καλύτερα τους είναι… ισάξιοι.

«Τεχνικά, ίσως ακουστώ τρελός αλλά πιστεύω ότι ο Μπεν Αρφά σε ένα καλό επίπεδο είναι το ίδιο καλός με τον Μέσι»σημείωσε αρχικά ο άσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας σε κανάλι στο YouTube για τη γενιά Γάλλων παικτών του ’87 όπως ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Σαμίρ Νασρί, αποθεώνοντας τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ.

Για να συμπληρώσει: «Τον έχω δει να κάνει απίθανα πράγματα. Θα το ξαναπώ, ο Χατέμ στα καλύτερά του είναι ο ίδιος ο Μέσι».

Ο 34χρονος Γάλλος, που ακούστηκε ουκ ολίγες φορές για τον Ολυμπιακό, πλέον βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Μπορντό στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Σισέ δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του, με μια δήλωση που θα συζητηθεί!

Έβανς αντί Φλόιντ στο ελληνικό ρόστερ του Παναθηναϊκού

Previous article

Κανένα πρόβλημα με Σαντ Ρος – Παίζει κανονικά στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.