0

Αποδεκατίστηκε ο Παναθηναϊκός μετά τα συνεχόμενα ταξίδια καθώς στα αλλεπάλληλα τεστ που διενεργήθηκαν βρέθηκαν θετικά έξι μέλη των αποστολών του τριφυλλιού. Ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΟΚ η διοίκηση του ΑΟ. Διακόπηκαν οι προπονήσεις.

Έξι κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην αποστολή της ομάδας μπάσκετ των Γυναικών, η οποία επέστρεψε την Πέμπτη από την Πολωνία, όπου βρισκόταν για το ματς με την Πολκοβίτσε.

Τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε αλλεπάλληλα τεστ, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν θετικά κρούσματα. Οι πράσινες έκαναν  πολλά ταξίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν σε επαφή με αρκετό κόσμο σε διαφορετικές χώρες και τελικά δυστυχώς να κολλήσουν.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι προπονήσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί από την επιστροφή της ομάδας και μετά, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος περαιτέρω διασποράς. Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΟΚ και ΓΓΑ) για τα κρούσματα κορωνοϊού ενώ όλα τα μέλη που βρέθηκαν θετικά απομονώθηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, το πρωτάθλημα έχει διακοπή έτσι κι άλλιως τώρα, με το επόμενο παιχνίδι να είναι στις 20/11 κόντρα στις Εσπερίδες. Στη συνέχεια οι πράσινες θα αντιμετωπίσουν την Ενισέι (23/11) και έπειτα έχουν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (28/11). Όπως γίνεται κατανοητό η προετοιμασία θα γίνει μετ΄ εμποδίων γι΄ αυτά τα κρίσιμα ματς, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτονται στον ΑΟ.

Πρώτο μέλημα για τη διοίκηση του ΑΟ είναι η υγεία των αθλητριών και των μελών του σταφ και μετά όλα τα άλλα. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έχουν απομονωθεί ήδη και θα υποβληθούν σε νεα τεστ την Τρίτη. Τέλος και όσον αφορά τις προπονήσεις, αυτές θα ξεκινήσουν όταν υπάρχει σιγουριά ότι δεν υπάρχει περαιτέρω διασπορά.

«Καυτός» ο Παναθηναϊκός στην πρώτη περίοδο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Previous article

Ο Θόδωρος Συνοδινός στην ΕΡΑ Σπορ για την αντιμετώπιση των απαγορευτικών ουσιών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.