0

Τους …δίκασε!

«Δεν θέλω να βλέπω έτσι τον Παναθηναϊκό. Φέτος πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός. Κάναμε το γνωστό «διπλάκι» στο ΣΕΦ. Πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός και μας σώζει. Δεν πίστευα ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά ευτυχώς έγινε», είπε στην πρώτη του κιόλας κουβέντα. Γιατί αν είναι να προκαλέσεις, κάντο σωστά και αμέσως. Δεν είναι ώρες για ημίμετρα.

Αλλά ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε τις βολές του κατά του Ολυμπιακού, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του Πειραιά στέρησε από το Μαρούσι την άνοδο στην Α1: «Φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο, αλλά ο Αναπτυξιακός δεν μας άφησε να χαρούμε λίγο παραπάνω. Επρεπε να ανέβει. Στην αρχή το θέλανε, μετά δεν το θέλανε, αλλά μετά το θέλανε».

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, θεωρεί, ξεκινούν από την έλλειψη σταθερότητας. «Η ομάδα έχει αλλάξει δεκαπέντε προπονητές. Δεν έχει κάποιους παίκτες να μείνουν κάποια χρόνια, να κάνουν έναν κορμό. Βλέπουμε ότι τώρα στηρίζεται σε έναν ελληνικό κορμό, αλλά κι αυτός δεν ξέρουμε αν θα κρατήσει, γιατί τα συμβόλαια τελειώνουν. Αυτή, νομίζω, είναι η διαφορά του φετινού Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό».

Αλλά ως οπαδός του Τριφυλλιού, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι κοντά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αλλά ούτε εκεί βρίσκει την υγειά του: «Κι εκεί έχουμε θέμα. Δεν υπάρχει κάπου που να μην έχουμε θέμα. Μόνο στο βόλεϊ πάμε καλά. Εκεί η ομάδα βγάζει υγεία, κάτι που στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ δεν συμβαίνει».

Χαρ. Ανδρεόπουλος: «Είμαστε διψασμένοι για διακρίσεις»

Previous article

Η φωτογραφία που σαρώνει και έγινε Viral: «Σπίτι, εξοχικό… τώρα και γκαρσονιέρα»! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.