ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα κλείσουμε 8ετία χωρίς μεγάλη διοργάνωση

0

Tο «μαύρο κουτί» της πορείας της Εθνικής από την απόλυτη επιτυχία ως την απόλυτη παρακμή…

Η εθνική Ελλάδας θα είναι απούσα από άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, εν προκειμένω το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Ετσι θα πρέπει να περιμένει το Euro 2024 και το υποδεέστερο Nations League, συμπληρώνοντας δηλαδή μια δεκαετία από την τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην οποία συμμετείχε και ήταν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, το 2014.

Αλλαγές προπονητώνπαικτών, άσχημα αποτελέσματα, άθλιες εμφανίσεις, ανεπαρκής εικόνα. Πολύ συνοπτικά, με αυτές ή αντίστοιχες λέξεις θα μπορούσε κανείς να σκιαγραφήσει όσα γεμίζουν τις σελίδες του κεφαλαίου «εθνική Ελλάδας» τα τελευταία επτά χρόνια περίπου χρόνια.

Η τελευταία συμμετοχή της Ελλάδας σε μεγάλη διοργάνωση έως και σήμερα, ήταν στο Παγκόσμιου Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία. Ο Φερνάντο Σάντος είχε καταφέρει να οδηγήσει την «γαλανόλευκη» στα Play Off και κανείς δεν ξεχάσει τα δύο σπουδαία ματς με Ακτή Ελεφαντοστού και Κόστα Ρίκα. Η ιαχή «βάλτο ρε Γκέκα» ακόμη αντηχεί στον αέρα του ελληνικού ουρανού. Αναφερόμαστε φυσικά στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, όπου η εθνική Ελλάδος ηττήθηκε στα πέναλτι κι έχασε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από εκεί κι ύστερα το χάος…

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Με Σένκεφελντ στο αθηναϊκό ντέρμπι της Super League 2!

Previous article

Βλέποντας την σκληρή αλήθεια

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show