0

Ο «πράσινος» Τάσος Χατζηγιοβάνης κι ο «ασπρόμαυρος» Λάζαρος Λάμπρου, πέρασαν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι αγοράζοντας φανέλες του Λιονέλ Μέσι.

Γνωρίζονται από παιδιά, λόγω της συνύπαρξής τους στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Λάζαρος Λάμπρου, είναι φιλαράκια εδώ και χρόνια. Το γεγονός πως αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, δεν το αλλάζει αυτό όπως είναι λογικό.

Οι δυο τους λοιπόν, πέρασαν παρέα τα Χριστούγεννα. Ταξιδεύοντας στο Παρίσι! Ο Χατζηγιοβάνης είναι παίκτης του Παναθηναϊκού κι ο Λάμπρου ανήκει στον ΠΑΟΚ και παίζει με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ.

Το ποδοσφαιρικό παρεάκι βρέθηκε στην πόλη του φωτός λοιπόν, όπου και πέρα απ’ τις γνωστές βόλτες στα τουριστικά σημεία, δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και ένα κατάστημα με προϊόντα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο λόγος προφανής. Αμφότεροι λατρεύουν τον Λιονέλ Μέσι. Έτσι οι βαλίτσες τους θα είναι βαρύτερες στην επιστροφή, λόγω των εμφανίσεων του Αργεντινού σούπερ σταρ που αγόρασαν.

 

Πλεύρης: «Θα παρθούν μέτρα για τα γήπεδα – Τι θα ισχύσει»

Previous article

“Χαμός” τον Γενάρη – Αυτοί οι παίκτες μένουν ελεύθεροι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.