0

Νικολογιάννης on fire!

Φυσικά η βαθμολογική θέση είναι δυσάρεστη για τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα της ομάδας δεν την δικαιολογεί και σε κάνει να πιστεύεις, ότι αν συνεχίσει έτσι θα ανέβει και στο τέλος θα πετύχει το αυτονόητο, να βγει στην Ευρώπη. Διότι για μένα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι επιτυχία αν βγει η ομάδα στην Ευρώπη, είναι το αυτονόητο. Επιτυχία για τον Παναθηναϊκό είναι μόνο οι τίτλοι.

Σε ένα παιχνίδι που όλα κύλησαν ομαλά ήρθε αυτός ο Διαμαντόπουλος και στο πρώτο ημίχρονο ξέχασε να βγάλει κάρτες δύο φορές στον Χαρίση και μία στον Στρούγγη. Το έχω ξαναπεί. Ολοι οι Ελληνες διαιτητές στα σπίτια τους. Μόνο ξένοι στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα.

Νομίζω ότι έχει περάσει σε όλους το μήνυμα στο Κορωπί ότι θα παίζουν όσοι είναι σωστοί στην προπόνηση και στα παιχνίδια , δίνουν την ψυχή τους και υπακούουν χωρίς δεύτερη κουβέντα στα θέλω του Γιοβάνοβιτς. Οσοι κάνουν μουτράκια που δεν παίζουν και βάζουν την πάρτη τους πάνω από τον Παναθηναϊκό αργά, η γρήγορα θα δουν την έξοδο.

 

Η παρακάμερα της «πράσινης» νίκης επί της Άλμπα

Previous article

Χάμιλτον: «Συγχαρητήρια στον Μαξ και στη Red Bull» (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.